Stap 1

Word Divine Plan healer in 1 dag
Geen ervaring nodig

Waar je ook maar woont, in 1 dag kun je Divine Plan healer worden. De methode is enorm simpel en kan worden geleerd op locatie (eendaagse training) of op afstand (in drie delen via Skype of Zoom). Je krijgt ook een inwijding en meteen erna al kun je krachtige zelfhulp healingen geven om jezelf te ondersteunen in je persoonlijke groei en evolutie. Waar en wanneer je maar wilt! En ook kun je Divine Plan healingen aan anderen geven. Is dat niet een geweldig cadeau voor jezelf en je omgeving?

Wat ontvang je nog meer tijdens de training?

  • Het geüpdatet handboek

Je krijgt de meest recente versie van het handboek gratis, voor verdiepende informatie en verdere studie. Dit handboek is verkrijgbaar in het Nederlands, Duits en Engels.

 

  • De inwijding naar het hart van Moeder Aarde

Om te kunnen werken met het Hart van Smaragd Licht dat we gebruiken in het Divine Plan Healing Systeem, ontvang je een persoonlijke inwijding. Dit waardevolle geschenk opent niet alleen je hart om met het Hart van Smaragd Licht te kunnen werken, maar zet ook een proces in werking dat je hart verbindt met de kern van Moeder Aarde. Deze unieke inwijding initieert een gronding en innerlijk proces dat z’n gelijke niet kent. Voor de ontvouwing hiervan krijg je de Emerald Heart essence Initiation (waarde €25,51).

 

  • Je leven lang healingen

Door je persoonlijke inwijding heb je het vermogen om je leven lang Divine Plan healingen uit te voeren.

 

  • Helderheid over je eigen Divine Plan

Alle Divine Plan Healingen die je doet op jezelf én anderen, helpen je op weg naar je eigen blauwdruk. Je talenten, gaves en passies worden duidelijker, en ook alles wat je in de weg staat om te doen waarvoor je naar de wereld bent gekomen. Je eigen Goddelijke Plan wordt helder.

 

  • Gratis Divine Love essencesessence

Bij je training ontvang je 2 Divine Love essences (totale waarde €51,02) om je als Divine Plan Healer op weg te helpen.

 

  • Certificaat

Aan het eind van je training ontvang je een certificaat van de Divine Plan Healing School als bewijs dat je de training tot Divine Plan healer hebt gevolgd.

 

  • Mentorsessies

Als je besluit om een professionele Divine Plan Healer te worden, krijg je de mogelijkheid om een persoonlijke groeiperiode van 3 maanden in te gaan. Hierin oefen je zelfhulp healingen en healingen op anderen. In deze periode neem je minimaal 3 mentorsessies van je Divine Plan teacher. Dit is voor al je vragen en om je zo goed mogelijk te ondersteunen in je ontwikkeling. De sessies staat los van de betaling voor je training en worden los gefactureerd.

 

  • Tweede certificaat

Zodra je de persoonlijke groeiperiode succesvol hebt afgerond, krijg je nog een certificaat van de Divine Plan Healing School. Hiermee erkennen we je als professioneel Divine Plan healer.

 

  • Gratis Profiel

Samen met dit tweede certificaat zul je de mogelijkheid krijgen om je profiel gratis te plaatsen op twee websites, die van de Divine Plan Healing School en de Emerald Heart School of Enlightenment.

 

  • Verdere training

Wanneer je professioneel Divine Plan healer bent, kun je je verder ontwikkelen in het Divine Plan Healing Systeem. Er zijn namelijk nog 2 niveaus: de training voor gevorderde healingtechnieken en de teacher training. Bij beide hoort weer een specifieke inwijding, die je persoonlijke en spirituele groei zullen stimuleren en ondersteunen.

 

Investering

De Divine Plan healing training kost €469,- inclusief je persoonlijke inwijding, het handboek, 3 essences (waarde €76,53), BTW, thee, koffie, snacks en een heerlijke lunch.

Als je zeker wilt zijn van een trainingsplek, raden we je aan om €100,- aan te betalen (niet-retourneerbaar).

 

Sta jezelf toe om in je eigen Goddelijke Plan te stappen

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal