Het Divine Plan Healing Systeem en mannen

Het goddelijke vrouwelijke is aan het ontwaken in ons allen

Hoewel het Divine Plan Healing Systeem speciaal is geschonken om vrouwen te helpen, worden mannen natuurlijk niet uitgesloten. Wij leven allemaal in het tijdperk waarin het goddelijke vrouwelijke bewustzijn aan het opkomen is. En of we het nou leuk vinden of niet, het goddelijke vrouwelijke is in ons allen aan het ontwaken –in mannen én vrouwen, op dezelfde manier.

Het Licht van deze tijd werkt er hard aan om mannen te helpen om hun eigen krachtige vrouwelijke kant te onderkennen, ermee in contact te komen en om haar te ontwikkelen. Overigens hebben we in de loop der jaren ervaren dat Divine Plan healing niet alleen goed werkt voor het loslaten van de pijnen rondom het vrouw zijn. Ze is uiterst nuttig gebleken in elke situatie waarin iemand hulp, healing of ondersteuning nodig heeft.

Je vrouwelijke en mannelijke aspecten uitbalanceren

Zowel mannen als vrouwen hebben een mannelijke en een vrouwelijke kant. In het tijdperk waarin wij leven wil het goddelijke vrouwelijke zich steeds meer manifesteren (‘the Rise of the Divine Feminine’). Vanuit de Bron worden alle mensen energetisch gestimuleerd om hun mannelijke en vrouwelijke aspecten in balans te brengen. Sommige mannen worstelen met het aanvaarden van hun vrouwelijke kant. Anderen ervaren de pijn van hun vrouwelijke voorouders in zichzelf.

Alle mannen zijn welkom

Elke man die zich aangetrokken voelt tot de wijze en troostende liefde van Maria Magdalena is van harte welkom om met ons zijn reis aan te gaan. En met een training tot Divine Plan healer kun je als man ook helpen om het Divine Plan Healing Systeem in de wereld te zetten.

Wij nodigen alle mannen uit in het Divine Plan Healing Systeem. Alle mannen zijn van harte welkom om een Divine Plan healing te ontvangen of om Divine Plan healer te worden, en zo verandering en verlichting de wereld in te brengen.

 

Ben jij er klaar voor om je mannelijke en vrouwelijke kanten in balans te brengen?

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal