Stap 3

Divine Plan teacher training
Word deel van de voorhoede

Als actieve gevorderde Divine Plan healer ben je welkom om Divine Plan teacher te worden. Deze derde en laatste training (1 dag) heeft gigantisch potentieel. Omdat dit healingsysteem nog jong is (van eind 2013) en ontvangen is voor de vele ontwakende zielen in dit tijdperk, zijn er veel Divine Plan teachers nodig. Overal ter wereld raken mensen geïnteresseerd in Divine Plan healing, tot in Australië en Nieuw Zeeland. Dit biedt je een unieke kans om je eigen studenten in te wijden, in je eigen Pad van Licht. Omdat het Divine Plan Healing Systeem zo eenvoudig is, heeft dit absoluut het potentieel om zo groot en wijdverbreid te worden als Reiki. We verwelkomen je graag in de voorhoede.

Wat ontvang je allemaal tijdens de teacher training?

  • Het teachers handboek

Je krijgt de meest recente versie van het teachers handboek gratis.

 

  • De unieke, derde inwijding

Deze ongeëvenaarde inwijding biedt je precies dat wat je nodig hebt als Divine Plan teacher.
– Je wordt een nog krachtiger brug tussen hemel (het Universum, het mannelijke) en aarde (de Moeder, het vrouwelijke)
– Je mannelijke en vrouwelijke aspecten worden uitgenodigd zich tot eenheid te transformeren, zoals in de Bron, zodat je ten diepste in je goddelijke zelf kunt stappen
– Je Divine Plan healingen er nog eens sneller, krachtiger en effectiever van. Haast niet voor te stellen, maar het gebeurt!

 

  • Teacher vaardigheden

In deze twee dagen leer je veel vaardigheden die je nodig hebt als Divine Plan teacher:
– Het geven van Divine Plan trainingen voor beginners (Stap 1)
– Het leren van gevorderde healingtechnieken aan Divine Plan healers (Stap 2)
– Het geven van 2 soorten Hart van Smaragd inwijdingen
– Het geven van Divine Plan mentorsessies

 

  • Gratis essences

Je ontvangt 4 verschillende Hart van Smaragd essences (totale waarde €102,04) om het ontvouwen van je derde inwijding te ondersteunen.

 

  • Certificaat

Aan het eind van de teacher training ontvang je een certificaat van de Divine Plan Healing School als bewijs dat je de Divine Plan teacher training hebt gevolgd.

 

  • Mentorsessies

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen in je ontwikkeling als Divine Plan teacher, ga je een persoonlijke groeiperiode van minimaal 3 maanden in. Hierin oefen je als teacher. In deze periode neem je minimaal 3 mentorsessies van jouw teacher. De sessies staat los van de betaling voor je training en worden los gefactureerd.

 

  • Tweede certificaat

Zodra je je persoonlijke groeiperiode succesvol hebt afgerond, krijg je nog een certificaat van Divine Plan Healing School. Hiermee erkennen we je als professionele Divine Plan teacher.

 

  • Gratis update profiel

Samen met dit derde certificaat zul je de mogelijkheid krijgen om je profiel op de website van de Divine Plan Healing School en die van de Emerald Heart School of Enlightenment te updaten. Dit is natuurlijk gratis.

 

Kwaliteitswaarborg

Als kwaliteitswaarborg wordt deze derde training alleen gegeven op uitnodiging. Dit betekent dat we de actieve gevorderde Divine Plan healers selecteren. Actief betekent regelmatig werken met het Hart van Smaragd Licht d.m.v. healingen voor jezelf en anderen.

 

Investering

De Divine Plan teacher training kost € 1.995,- inclusief je persoonlijke inwijding, het handboek, 4 essences (waarde €102,04), BTW, thee, koffie, snacks en een heerlijke lunch.

 

Word Divine Plan teacher en van groot belang voor ontwakende mensen

 

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal