Ervaringen met Divine Plan sieraden

They are so beautiful and wearing them makes me happy

 

Just to tell you that I am very happy with the big sized earrings. I have the impression that they are more effective than the pendant which I have been wearing for months now. They seem to keep my busy mind at bay being on each side of the head ?.

Wearing the earrings together with the pendant gives a geometrical form close to a heart – the Emerald Heart ?. One more!

Monika, Switzerland

They carry a lovely vibration

 

The emerald earrings I received are of very good quality crystal. They are a lovely delicate colour, but most of all is the lovely vibration they carry.

When I am not wearing them I hang them through small angels at my window and they bring in beautiful rainbows when the sun catches them.

Thank you,

Annette, United Kingdom

Hij voelt fijn en vertrouwd

 

Deze mooie smaragden hanger kreeg ik cadeau voor mijn verjaardag van mijn man, de steen fonkelt heel mooi en de kwaliteit is stevig en mooi afgewerkt. Ik heb de maat L en die maat is perfect. Vanaf het moment dat ik hem om mijn hals droeg heb ik hem niet meer af willen doen, hij voelt fijn en vertrouwd.

Het was fijn dat we bij vragen meteen antwoord kregen via Whatsapp, daardoor merkten we meteen dat het betrouwbaar en een veilige aankoop zou zijn.

Anneloes, Nederland

Ik voel de liefde en de rust als ik mijn hanger draag

 

Zoals je weet heb ik een mooi cadeau ontvangen, het hart van saffier, ik ben er heel blij mee.
Zo mooi, zo fijn, ik voel de liefde en de rust als ik het hart draag. MOOI☺

S., Amsterdam, Nederland