Wat is de geschiedenis van het
Divine Plan Healing Systeem?

Het healing paradigma voor de 21ste eeuw

Nog niet zo lang geleden, op 22 oktober 2013, ontving Lynne Shaw (Reiki Master, destijds Elder van de Emerald Heart School of Enlightenment, geboren in Engeland) het Divine Plan Healing Systeem van Maria Magdalena. Dat dit zo recent is, geeft aan dat deze manier van healen bedoeld is voor dit tijdperk van snelle transformatie en menselijke evolutie. Ter vergelijking: Reiki werd rond 1920 ontvangen en ontwikkeld. Reiki heeft zijn dienst bewezen en nu mag de mensheid verder en sneller transformeren met behulp van het Divine Plan Healing Systeem.
Lynne Shaw, de oorspronkelijke moeder van het Divine Plan Healing Systeem
Lynne had al jaren getraind bij de Britse spirituele leraar David Ashworth voordat de Bron haar rijp achtte om zo’n groot geschenk te ontvangen. David Ashworth is het originele kanaal voor het vijf-dimensionele Hart van Smaragd Licht en ontving dit Licht in januari 2005. Hij grondde het tot in het hart van Moeder Aarde. Vervolgens leidde hij talloze Hart van Smaragd Practitioners op, zoals Lynne Shaw en de Nederlandse Harriët Kroon. Tijdens een zinderende ceremonie in 2014 droeg David zowel zijn Emerald Heart School of Enlightenment als al zijn capaciteiten met het Licht over aan zijn Elders, onder wie Harriët en Lynne.
David Ashworth verankerde het Hart van Smaragd Licht op aarde

 

In Augustus 2014 kreeg Lynne de impuls om het Divine Plan Healing Systeem over te dragen aan haar collega Harriët. Zij is succesvol healer, Reiki Master en was destijds ook Elder van de Emerald Heart School of Enlightenment. Lynne stond een nieuwe levenstaak te wachten en wilde daarvoor vrijgemaakt worden. Van augustus 2014 tot september 2020 was Harriët Kroon het hart van dit unieke en transformatieve healingsysteem. In de rol van de Voedende Moeder ontwikkelde zij de 3 verschillende niveaus van trainingen. Harriët onderwijst het Divine Plan wereldwijd, biedt inwijdingen en geeft ook privé healingsessies (op afstand). Zij doet dit ook in het Engels, en al haar werk op afstand biedt zij aan met online video zoals Skype en Zoom (live). Dus iedereen op de hele wereld kan Maria Magdalena’s geweldige healing paradigma van Harriët ontvangen. Ben jij er ook klaar voor?

Door op zo’n diep niveau met het Divine Plan Healing Systeem te werken, ontwikkelde het hart van Harriët zich zodanig dat ze in staat was het Maria Magdalena Licht voort te brengen. Dit is een puur vrouwelijk, spiritueel Licht dat zowel vrouwen als mannen helpt hun vrouwelijke kwaliteiten te ontdekken en omarmen. Dit nieuwe spirituele Licht in de wereld brengen is de nieuwe levensmissie van Harriët geworden. Daarom droeg ze het Divine Plan Healing System over aan Alexandra Meyn.

Harriët Kroon was de tweede draagster van het Divine Plan Healing Systeem

Eind september 2020 heeft Harriët haar rol als Hart van het Divine Plan Healing Systeem overgedragen aan haar collega Alexandra Meyn. Als succesvol coach en instructeur op het gebied van ThetaHealing biedt Alexandra persoonlijke sessies en seminars aan op locatie en online. Daarnaast traint ze al jaren Emerald Heart Practitioners en Divine Plan Healers. Werken met ons onvergelijkbare en moderne healingsysteem bracht Alexandra in zo’n diepe persoonlijke ontwikkeling, dat haar eigen Divine Plan duidelijk kon worden: het nieuwe Hart van het Divine Plan Healing Systeem.

Alexandra Meyn is het huidige Hart van het Divine Plan Healing Systeem

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal