Stap 2

Gevorderde technieken voor Divine Plan healers Met extra inwijding

Wanneer je professioneel Divine Plan healer bent geworden, bestaat er de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in het Divine Plan Healing Systeem. Je kunt nog twee extra trainingen volgen, om gevorderde healingtechnieken te leren (1 dag) en om teacher te worden (1 dag). Bij beide ontvang je een unieke inwijding. Deze inwijdingen zijn voor jou als healer de kers op de taart. Ze zijn recentelijk ontvangen uit de Bron en volledig anders dan die in andere healingvormen. Ze brengen je persoonlijke en spirituele groei in een stroomversnelling. Ben jij er ook klaar voor om nog dieper in je blauwdruk te stappen?

Wat ontvang je allemaal in deze tweede training?

  • Gratis geüpdatet, tweede handboek

Je krijgt de meest recente versie van het tweede handboek gratis, voor verdiepende informatie en verdere studie. Deze is in het Engels.  

  • De unieke, tweede inwijding

Tijdens de tweede inwijding wordt je hart aangesloten op het goddelijke mannelijke aspect en het goddelijke vrouwelijke aspect van de Bron. – Dit bevordert de heling van jouw mannelijke en vrouwelijke facetten – Je eigen, individuele Goddelijke Plan wordt jou nog helderder – Daarbij worden je Divine Plan healingen er nog sneller, krachtiger en effectiever van  

  • Gevorderde healingtechnieken

Je leert het geven van – healingen op afstand, – groepshealingen, – healingen voor gebeurtenissen in heden, verleden en toekomst Afstandshealingen bieden je de mogelijkheid om met iedereen ter wereld te werken, waar jij of de ander zich ook maar bevindt. In Divine Plan groepshealingen kun je alle deelnemers een individuele healing geven, tegelijkertijd. Dit is buitengewoon uniek! Met healingen voor gebeurtenissen kun je van alles supporten, bv. een sollicitatiegesprek, examen, begrafenis, trouwerij, etc.  

  • Inzicht in de Universele Wetten

Je krijgt de Universele Wetten uitgelegd. Deze zijn niet door mensen opgesteld, maar ontspruiten aan de Bron. Deze goddelijke wetten beheersen ons leven als een sterk stromende rivier van Liefde. Als je ze begrijpt en je je ermee leert verhouden, kun je je leven in flow brengen.  

  • Gratis essences

Je ontvangt 3 verschillende Hart van Smaragd essences (totale waarde €76,53) om het ontvouwen van je inwijding te ondersteunen.

  • Certificaat

Aan het eind van je training ontvang je een certificaat van de Divine Plan Healing School als bewijs dat je de training voor gevorderde Divine Plan healingtechnieken hebt gevolgd.  

  • Mentorsessies

Als je besluit om een professionele gevorderde Divine Plan healer te worden, krijg je de mogelijkheid om een persoonlijke groeiperiode van 3 maanden in te gaan. Hierin oefen je de gevorderde healingtechnieken. In deze periode neem je minimaal 3 mentorsessies van je Divine Plan teacher. Dit is voor al je vragen en om je zo goed mogelijk te ondersteunen in je ontwikkeling. De sessies staat los van de betaling voor je training en worden los gefactureerd.  

  • Tweede Certificaat

Zodra je je persoonlijke groeiperiode succesvol hebt afgerond, krijg je nog een certificaat van de Divine Plan Healing School. Hiermee erkennen we je als professionele gevorderde Divine Plan healer.  

  • Gratis update profiel

Samen met dit tweede certificaat zul je de mogelijkheid krijgen om je profielen op de website van de Divine Plan Healing School en die van de Emerald Heart School of Enlightenment te updaten. Dit is natuurlijk gratis.  

  • Verdere training

Wanneer je professionele gevorderde Divine Plan healer bent geworden, kun je je nog verder ontwikkelen in het Divine Plan Healing Systeem. Er is nog een laatste niveau: de teacher training.  

Kwaliteitswaarborg

Als kwaliteitswaarborg wordt deze tweede training (en ook de teacher training) alleen gegeven op uitnodiging. Dit betekent dat we alleen actieve Divine Plan healers selecteren. Actief betekent regelmatig werken met het Hart van Smaragd Licht d.m.v. healingen voor jezelf en anderen.  

Investering

De training Gevorderde healingtechnieken voor Divine Plan healers kost €669,- inclusief je persoonlijke inwijding, het handboek, 3 essences (waarde €76,53), BTW, thee, koffie, snacks en een heerlijke lunch.  

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal