Een Divine Plan healing ontvangen

In je eigen huis, makkelijker kan ’t niet

Om een exclusieve Divine Plan VIP-healing te ontvangen van Harriët Kroon, de draagster van het Divine Plan Healing systeem, hoef je niet te reizen. Dit bespaart jou tijd en geld. Alle soorten Divine Plan healingen (individueel, voor een groep of voor een gebeurtenis) kunnen van een afstand worden gegeven, waar ter wereld je ook maar bent. Een ander voordeel van het ontvangen van een afstandshealing is dat je op je eigen plek meer ontspannen zult zijn. Hierdoor kun je de sessie op het diepst mogelijke niveau innemen. Harriët woont in Amsterdam en 99% van haar werk doet zij op afstand.

TALEN
Harriët spreekt naast Nederlands vloeiend Engels en begrijpt Duits, Frans en Spaans. 

Hoe gaat een afstandshealing?

Om Harriët te laten weten dat je aanvraag serieus is, betaal je vooruit en zend je haar daarna een e-mail met je adresgegevens. Zodra zij je overboeking heeft ontvangen stuurt zij je de Divine Love essence per post. Met deze drupjes verleng en verdiep je je healing met maar liefst 6 weken. Per e-mail maken jullie de healingafspraak.

Op het tijdstip van je healing bel of Skype/Zoom je Harriët voor een korte intake. Indien nodig, zal zij je helpen om je healingdoel te bepalen. Ook stellen jullie dan de datum vast voor de follow up sessie, over een maand, om de resultaten te bespreken. Vervolgens verbreken jullie de verbinding en kun je op je bank of bed gaan liggen onder een deken of laken. Harriët zal je dan de healing geven. Je kunt daarbij in een diepe ontspannen staat geraken die op slapen lijkt. Zodra je wakker wordt of voelt dat de healing over is, neem je een glas water met 3 drupjes van je essence. Vier weken later bel je Harriët voor de eindbespreking.

De kosten

Een Divine Plan healingsessie van Harriët Kroon zelf kost €149,95. Dit is inclusief de Divine Love essence à €25,51, de nabespreking van 10 minuten (telefonisch, 4 weken later), porto en BTW. 

 

Verhindering

  • Bij een afzegging binnen 48 uur voor de healingsessie wordt de volle 149,95 euro in rekening gebracht.
  • Bij een afzegging binnen 48 uur voor de nabespreking wordt 50 euro in rekening gebracht.

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal