Hoe werken Divine Plan Healingen?

Het Divine Plan Healing Systeem maakt gebruik van het Hart van Smaragd Licht. Dit is een uiterst hoge vorm van energie en bewustzijn (onvoorwaardelijke liefde) uit de Bron. Het kan niet zuiverder.

Met Divine Plan Healing werk je in de Vijfde Dimensie. Dit is het hoogste niveau waar alles één is. Een diepere vorm van healing bestaat niet. Moderner en actueler kun je het niet krijgen.

Hoe werkt het Hart van Smaragd Licht?

Het 5-dimensionele Hart van Smaragd Licht staat de mensheid ten dienst voor persoonlijke ontwikkeling. Het werkt zacht maar met een enorme focus. Het Hart van Smaragd Licht opent je hart en laat je je waarheid zien. Zo kom je in contact met je talenten, gaves en passies, maar ook waarom je op aarde bent. Daarbij helpt het je om al datgene los te laten wat je groei in de weg staat, op een zachte maar doeltreffende manier. Divine Plan Healingen zijn dus uitermate geschikt voor persoonlijke transformatie. Ze lijnen je uit met je eigen Goddelijke Plan.

Hoe werkt de Divine Love essence?

Als je meteen na een healing de Divine Love essence inneemt (3 keer 3 drupjes per dag), verdiep je niet alleen je Divine Plan Healing, maar verleng je hem ook 6 weken lang. Dit is uniek. Alleen al hierom is deze vorm van healing niet te vergelijken met welke andere healingmethode dan ook.

Durf jij ook verder te kijken?

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal