BELANGRIJK: volg onderstaande instructies
Download, print en bewaar deze bevestiging s.v.p.

 

Hartelijk dank voor je bestelling. We proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

 Sieraden besteld?

Je hoeft voor de ontvangst van je bestelling niet thuis te blijven, het pakje past door de brievenbus.

 

 Divine Love essence besteld?

Je hoeft voor de ontvangst van je bestelling niet thuis te blijven, het pakje past door de brievenbus.
Zo gebruik je de essence: neem 3 keer per dag 3 drupjes in een beetje water, ’s ochtends bij het opstaan, ’s avonds bij het naar bed gaan en ergens midden op de dag. Maak je flesje op.

 

 Oriëntatiegesprek geboekt?

Stuur dan nu een bericht naar welkom@divineplanhealingschool.org of via Facebook Messenger om een datum met Harriët te prikken. Geef daarin 3 voorkeursdata aan (met de tijden) waarop je overdag zou kunnen. Oriëntatiegesprekken worden alleen door de week gegeven.

 

  Divine Plan training geboekt?

Stuur dan nu een bericht naar welkom@divineplanhealingschool.org of via Facebook Messenger om een datum met Harriët te prikken.

 • Wil je in 1 dag tot healer worden getraind? Geef in je bericht 3 voorkeursdata aan waarop je een hele dag (09.30 tot 18.00 uur) in Amsterdam kunt zijn. Dit mogen ook weekenddagen zijn.
  Harriët laat je z.s.m. weten of een van deze data beschikbaar is en zal in overleg met jou de voor jullie beiden meest geschikte datum overeenkomen.
 • Wil je op afstand worden getraind? Dit gaat online via Skype of Zoom. Geef in je bericht 3 voorkeurs-dagdelen aan (met de data) waarop je kunt worden getraind. Trainingen op afstand worden alleen door de week gegeven.

Harriët laat je z.s.m. weten of deze data beschikbaar zijn en zal in overleg met jou de voor jullie beiden meest geschikte data overeenkomen.

 Divine Plan afstandshealing met Harriët geboekt?

Stuur dan nu een bericht naar welkom@divineplanhealingschool.org of via Facebook Messenger om een datum met Harriët te prikken. Geef daarin 3 voorkeursdata aan (met tijden) waarop je ongestoord alleen kunt zijn. Je dient 2 à 2,5 uur uit te trekken voor het ontvangen en integreren van je healing.

 • Harriët laat je z.s.m. weten of een van deze data beschikbaar is en zal in overleg met jou de voor jullie beiden meest geschikte datum overeenkomen.
 • Je ontvangt je Divine Love essence per post. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven, het pakje past door de brievenbus.
 • Je begint pas NA de healing met het innemen van je essence. (Procedure: 3 keer per dag 3 drupjes in een beetje water, ’s ochtends bij het opstaan, ’s avonds bij het naar bed gaan en ergens midden op de dag. Maak je flesje op.)

 

 Zondagavond-afstandshealing geboekt?

Je ontvangt je Divine Plan healing op de komende zondagavond om 20 uur lokale tijd. Als het vandaag al zondag is, ontvang je hem vanavond. Je kunt overal ter wereld meedoen. Neem ruim de tijd om te ontvangen en te integreren (tot ca. 21 uur). Het is belangrijk dat je in die tijd niet gestoord kunt worden door huisgenoten, huisdieren, telefoon(s) etc. Je bent verantwoordelijk voor jezelf, ga dus het verkeer niet in als je na de healing niet scherp bent.

Hoe doe je mee:

 • Je mag een intentie (hulpvraag, doel) voor je healing neerzetten, maar dit hoeft niet. Je ontvangt je healing sowieso voor je hoogste goed.
 • Zorg dat om 20 uur op de bank of je bed ligt. Misschien wil je voordien nog even naar het toilet?
 • Dek jezelf toe met een laken of dekentje. Stel je voor dat je laken of deken onvoorwaardelijke goddelijke liefde is. Tijdens de healing doordrenkt die liefde je hele lichaam.
 • Val gerust in slaap als je daar de neiging toe hebt. Je wordt na de healing vanzelf weer wakker.
 • Drink gedurende 24 uur na de healing voldoende water om eventuele afvalstoffen af te voeren. Alcohol werkt averechts op je healing.
 • Neem de rest van de avond voldoende tijd om te integreren, dan heeft je healing het meeste effect.
 • Om de integratie een handje te helpen, kun je je ervaringen opschrijven. Als je vaker een zondagavond-healing wilt ontvangen, is het leuk om hier een speciaal boekje of schriftje voor aan te schaffen.

TIP: Het is heel bijzonder om samen een healing te nemen. De ander dient zich dan apart aan te melden en ook onder een dekentje of laken te gaan liggen.

Aan de zondagavond-healing mag je zo vaak deelnemen als goed voelt. Het enige wat je hoeft te doen is je plek reserveren door vooraf de deelnamekosten over te boeken.

 

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, neem gerust contact op:
welkom@divineplanhealingschool.org

 

Met hartelijke groet,
Harriët Kroon
Moeder van het Divine Plan Healing Systeem

 

We zijn nieuwsgierig naar je ervaringen!
Je kunt ze emailen naar welkom@divineplanhealingschool.org
of posten op Facebook: https://www.facebook.com/divineplanhealing/

Wij staan open voor suggesties