Support jezelf met Divine Plan sieraden

Onze edelstenen zijn geladen met Hart van Smaragd Licht

Al onze sieraden zijn geladen met het Hart van Smaragd Licht. Als drager van een Divine Plan hanger of oorbellen heb je hierdoor continu de steun en de hart openende functie van dit Licht bij je. Jezelf supporten kan niet eenvoudiger!

Alle edelstenen zijn gezet in solide 925 Sterling zilver en afgewerkt met een dun laagje Rhodium (soms wit goud genoemd), zodat het materiaal niet kan verkleuren. Zelfs bij jarenlang, dagelijks dragen blijft je sieraad prachtig.

Echte eyecatchers: smaragd en roze saffier

Je kunt kiezen uit Divine Plan sieraden van smaragd (groen) en saffier (roze). Onze edelstenen zijn adembenemend mooi geslepen, en met hun ontelbare fonkelende facetten een echte eyecatcher.

  • De hangers zijn beschikbaar in de maten Small, Medium en Large.
  • Voor een spotprijs heb je er een bijpassende zilveren kettinkje bij (41 cm / 16 inch).
  • De oorbellen komen in twee varianten, hangers en stekers.
  • Beide soorten oorbellen zijn in 2 maten verkrijgbaar (S en M).

Waarvoor staat de smaragd?

De smaragd bevordert echtheid, eerlijkheid, openheid in relaties en harmonie met de natuur. Kalmeert, reinigt en brengt rust.

Waarvoor staat de roze saffier?

De roze saffier werkt op het hartchakra, ze ruimt emotionele blokkades op en brengt vrede en onvoorwaardelijke liefde. In het algemeen staat de saffier bekend als de steen van wijsheid en inzicht. Ze brengt lichaam en geest in balans en zorgt zo voor verlichting, vreugde, rust, kalmte en concentratie. Ze staat ook bekend als de steen van voorspoed en welvaart, de steen die geschenken aantrekt en dromen en wensen waarmaakt.

Superieure kwaliteit

Onze smaragden en saffieren zijn gecultiveerd. Dit betekent dat het echte edelstenen zijn en dat ze in een laboratorium zijn gegroeid. Dit proces staat garant voor een superieure kwaliteit. Onze smaragden en saffieren zijn in zo’n zuivere omgeving gekoesterd, dat ze krachtiger zijn dan de exemplaren die in de natuur worden gevonden. Vanwege hun zuiverheid kunnen ze onwaarschijnlijk veel licht verzamelen, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn om het Hart van Smaragd Licht vast te houden en uit te stralen. In het zonlicht maken hun diepte en helderheid op iedereen indruk. Je moet het eigenlijk zelf zien om te kunnen geloven.

Opnieuw opladen is gratis

Alle Divine Plan edelstenen kunnen opnieuw worden opgeladen tijdens de gratis Licht Transmissies. Deze vinden plaats rondom de equinoxen (21 maart en 21 september) en de zonnewendes (21 juni en 21 december). Voor elke Licht Transmissie kun je je inschrijven.

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van de aanmeldingsprocedure voor elke Licht Transmissie. Plaats na je aanmelding je Divine Plan edelsteen op je altaar om het Licht te ontvangen en ze zullen weer volledig opgeladen worden.

Je Divine Plan sieraden bestel je hier

Je kunt in onze webshop alle sieraden bestellen, voor jezelf of als bijzonder geschenk. Alle prijzen zijn inclusief BTW.