Wat zijn de voordelen van
Divine Plan healer worden?

Divine Plan healingen zijn enorm eenvoudig om te doen en in 1 dag leer je hoe je jezelf en anderen healingen kunt geven.

  • Totaal geen voorkennis of ervaring nodig
  • Voor absolute beginners maar ook vergevorderde healers
  • Je kunt de training en inwijding ook via Skype ontvangen (3 delen)

 Als Divine Plan healer krijg je nog veel meer:

De grondende inwijding

Tijdens de workshop van 1 dag krijg je een inwijding om je relatie met Moeder Aarde en met name ook je gronding te versterken. Ook wordt je persoonlijke en spirituele ontwikkeling erdoor bevorderd. Velen noemen de inwijding levensveranderend, en alle ontvangers zijn er enorm dankbaar voor. Ze brengt helderheid en focus over je leven, laat verborgen talenten naar de oppervlakte komen en verbindt je met je levensmissie(s).

Je leven lang healingen

Door deze inwijding kom je in het Pad van het Licht te staan. Dit is een uniek pad, direct uit en verbonden met de Bron. Het is een totaal ander concept dan bij bijvoorbeeld Reiki. Door dit Pad van het Licht kun je overal en altijd met het Hart van Smaragd Licht werken. Dit houdt in dat je je leven lang healingen kan geven. Aan jezelf en anderen.

Werken in de Vijfde Dimensie

Het Hart van Smaragd Licht is pure liefde en intelligentie uit de Bron. Het komt uit de Vijfde Dimensie, het diepste niveau van ons bestaan waar alles één en bewustzijn is. Dit betekent dat alles waarvoor je een Divine Plan Healing geeft wordt getransformeerd tot en met de Vijfde Dimensie. Je werkt dus dieper dan alleen op healingniveau: je werkt ook aan je eigen zielsevolutie. Dit maakt Divine Plan Healingen zo krachtig en transformatief. Ze laten oudere healingmethodes ver achter zich.

De stap na ‘hands on’ healing

Divine Plan Healing is een systeem waarmee je healingen kunt geven zonder jouw lichaam en handen te gebruiken als kanaal. Hierdoor kun je er niet van leeglopen of uitgeput van raken. Het is daarmee natuurlijk ook meteen de volgende stap voor ‘hands on’ healers zoals Reiki Masters.

Divine Plan healers blijven sterk

Omdat je met het Hart van Smaragd Licht werkt, kun je jezelf energetisch niet uitputten en ook niet per ongeluk donkere energieën oppikken of overdragen. Dit Licht is zo zuiver dat je zelfs de ruimte waarin je een Divine Plan healing geeft nadien niet hoeft te schoon te maken.

Altijd support voor jezelf

Elke keer dat je je uit balans voelt of wanneer je support nodig hebt, kun je je leven weer in flow brengen door een Divine Plan Zelfhulp Healing te doen. Je leven lang!

Je krijgt groeipotentieel

Als je graag verder wilt groeien als Divine Plan healer, kan dat. Met behulp van minimaal 3 mentorsessies en een aantal oefencasussen kun je professioneel healer worden. Daarna zijn er nog twee trainingsniveaus. In de tweede training leer je healingen op afstand, aan groepen en voor situaties te geven. Je kunt hierdoor iedereen overal op de wereld ten dienst staan. In de derde training word je Divine Plan teacher en kun je zelf healers gaan opleiden.

De Divine Plan Community

Al na je eerste Divine Plan training word je uitgenodigd om deel te nemen aan de besloten Divine Plan community op Facebook. Hier kun je ervaringen delen en vragen stellen aan collega’s.

 

Zet jezelf in je kracht met Divine Plan healing

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal