Veel gestelde vragen en de antwoorden

Waarom heb ik een inwijding nodig om met het Hart van Smaragd Licht te kunnen werken?

Een onderdeel van de training tot Divine Plan healer is de inwijding die het mogelijk maakt om met het Hart van Smaragd Licht te werken. Dit Licht (een vorm van energie en bewustzijn) komt regelrecht uit de Bron en heeft daardoor een enorm hoge vibratie. Om met zo’n hoge en zuivere frequentie te kunnen werken, heb je een bepaalde grondig nodig. Daarom krijg je een specifieke inwijding die het Licht ons heeft aangereikt.

Je hart wordt verbonden met de kern (het hart) van Moeder Aarde en deze connectie versterkt zichzelf vervolgens over een periode van 1 tot 3 jaar. Je gaat dus een grondingsproces in en hoe beter je gegrond raakt, met des te meer Licht je kunt gaan werken. Sommige mensen nemen de initiatie puur om beter te kunnen gronden.

Kun je ook op afstand worden getraind, bijvoorbeeld in een ander land?

Ja. Dat gaat zelfs heel eenvoudig, via bijvoorbeeld Skype of Zoom. De eendaagse training wordt dan opgesplitst in 3 delen van ca. 2 uur. Zo heeft Harriët bijvoorbeeld vanuit Amsterdam diverse Divine Plan healers getraind in Engeland, Australië en Nieuw Zeeland.

Alle benodigdheden, zoals het handboek en Divine Love essences om mee te werken, ontvang je ruim van tevoren via de post. De inwijding gaat ook via Skype of Zoom. Immers, in de Vijfde Dimensie bestaan tijd en ruimte niet, en dat is de dimensie waarin we werken.

Hoe kan het dat ik niet uitgeput raak van het geven van Divine Plan healingen?

Bij Divine Plan healingen kan de healer niet moe of zelfs uitgeput raken, omdat die ongewild energie van zichzelf heeft weggegeven. Een Divine Plan healer nodigt het Hart van Smaragd Licht uit om de healing te doen en fungeert zelf louter als facilitator en getuige van het healingproces.

Moet ik de ruimte zuiveren na het geven van een Divine Plan healing?

Nee. Het pure en zuivere Hart van Smaragd Licht voert de healing uit en laat de ruimte gezuiverd achter. Er blijft dus niks negatiefs, zwaars of donkers achter wat uit de ontvanger is weggenomen. Het is kortom overbodig om na een sessie te smudgen of een ander schoonmaakritueel uit te voeren.

Mag ik koffie en mint gebruiken naast de Divine Love essence?

Ja. De Divine Love essence is geen homeopathisch middel. Je zou je essence zelfs naast homeopathie kunnen gebruiken, maar we raden dit af. Dan kun je namelijk niet meer onderscheiden wat welk effect heeft.

Wat is het verschil met Reiki?

Reiki is een ‘hands on’ healingmethode waarbij je universele energie uit de kosmos uitnodigt om via jouw hart en handen te stromen. Divine Plan healing is een systeem waarmee je direct uit de Bron healingen kunt ontvangen, zonder je handen te gebruiken als kanaal. Het is daarmee de stap na Reiki.

Door middel van een speciale inwijding leer je te werken met het Hart van Smaragd Licht, wat pure liefde en intelligentie uit de Bron is. Omdat een Divine Plan healing niet via jou als kanaal gaat, kun je er niet van leeglopen of uitgeput raken. Ook kun je niet per ongeluk donkere energieën oppikken van of afgeven aan de ontvanger. En de ruimte zuiveren na een healing hoeft ook niet meer: het Hart van Smaragd Licht is pure zuiverheid en laat de ruimte helemaal schoon achter. Mooier kan het niet.

En wist je dat je een Divine Plan healing 6 weken lang kunt verdiepen en verlengen? Download een uitgebreid overzicht van de grootste verschillen tussen Reiki en het Divine Plan Healing Systeem.

Waarom is het niet raar om zelf contact op te nemen voor een trainingsdatum?

De meeste mensen die zich aanmelden voelen en weten opeens heel duidelijk dat ze de training tot Divine Plan healer willen doen. Wie je ook maar zult benaderen, Harriët of een andere Divine Plan teacher, je verzoek zal onmiddellijk gehonoreerd worden. Jouw hart is immers de gids in jouw leven, en als dat aangeeft dat jij klaar bent om ingewijd en getraind te worden, dan zal elke Divine Plan docent dat uiterst serieus nemen.

Jullie prikken samen een datum die jou schikt. Mochten er geen anderen geïnteresseerd zijn om op die dag ook ingewijd en getraind te worden, dan zal je teacher je gewoon 1 op 1 trainen. Aan zo’n privé-dag zijn geen extra kosten verbonden. Volg dus je hart en neem vooral contact op wanneer je er klaar voor bent om Divine Plan healer te worden.

Meer vragen?

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal