Wat heb ik aan Divine Plan Healing?

De naam Divine Plan Healing heeft het antwoord al in zich. Deze healingen brengen je in contact met wat je van plan was te doen, hier op aarde, voordat je geboren werd. Je krijgt dus weer en meer zicht op je eigen plan, vanuit goddelijk niveau. Divine Plan Healingen lijnen je uit met jouw persoonlijke Divine Plan, jouw individuele blauwdruk.

 

Stap in je blauwdruk, op je pad en in je kracht

 

Hoe dat gaat? Elke keer dat je je uit balans voelt of ondersteuning nodig hebt, kun je je leven weer in flow brengen door jezelf een Divine Plan Healing te geven (of eentje te nemen). Dit Healing Systeem is uit de Bron gegeven:

  • om je door al je uitdagingen heen te helpen groeien,
  • om je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, en
  • om je levensdoel en pad te vinden.

Voorbeelden van healingdoelen

Voor letterlijk alles waar je hulp bij nodig hebt kun je een Divine Plan Healing doen. Om je een idee te geven van de meest voorkomende healingdoelen:

Het loslaten van hardnekkige gewoontes, zorgen, allerlei soorten negatieve gedachten en overtuigingen;

Helderheid verkrijgen over levensvragen;

Het dealen met emoties (bv. loslaten van een angst, omgaan met woede of overweldigend verdriet);

Het ondersteunen van het lichaam, zoals in een zware herstelperiode na een operatie, of om helderheid te verkrijgen over de oorzaak van een chronische ziekte;

Meer zelfvertrouwen krijgen;

Het ontwikkelen van je spirituele kant en kwaliteiten, en de relatie met ‘het onzichtbare’ en het Goddelijke Bewustzijn verdiepen;

Als je graag een healing wilt, maar geen specifiek doel voor ogen hebt, kun je natuurlijk altijd een healing voor je hoogste goed nemen – het Hart van Smaragd Licht weet wel wat je op dat moment nodig hebt.

UNIEK in Nederland

Bekend van TV:

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required

Podcast Divine Plan Healing

Ian Mills interviewt Harriët Kroon over Maria Magdalena en waarom het Divine Plan Healing Systeem voor vrouwen is

Wekelijkse afstandshealing voor €9,99

Wil jij iets veranderen in je leven? Neem op zondagavond een afstandshealing. Lekker thuis een healing van Harriët ontvangen, zo vaak je maar wilt. Elke zondag om 20 uur (lokale tijd), voor maar €9,99. Tip: heel speciaal om samen te doen.

Boek nu

Package Deal: €5,- korting

Om je zondagavond-healing met 6 weken te verlengen én verdiepen, bieden we je Divine Love essence erbij aan met €5,- korting. Voor deze combinatie betaal je nu maar €37,94. Bedenk je niet en pak dit voordeel.

Boek nu de Package Deal